Mijn favorieten

Bedrijfsprofiel

Anna de Graaff, makelaar-taxateur en oprichtster, is het herkenbare gezicht achter Anna de Graaff Makelaars. Al op haar 23e werd zij als makelaar beëdigd. Vanaf 1998 werkte ze voor diverse makelaarskantoren tot ze in 2009 besloot als zelfstandige aan de slag te gaan. Ze is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en lid van brancheorganisatie VastgoedPro.

Dankzij de permanente educatie die de organisaties verplichten, is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt. Daarnaast beschikt ze over het NWWI-keurmerk voor woningtaxaties.

Kenmerkend zijn de persoonlijke en frisse aanpak. Het kopen of verkopen van een huis is een unieke gebeurtenis. Anna de Graaff neemt u graag bij de hand en combineert vakmanschap met betrokkenheid. 

Anna de Graaff houdt het graag persoonlijk. Het allereerste contact tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, verloopt op een prettige en betrokken wijze. Dankzij ons kleinschalige team, zijn onze medewerkers betrokken en goed geïnformeerd. Zo is er gezamenlijk een compleet overzicht en ontstaan er geen misverstanden. Ervaar het gemak van onze persoonlijke aanpak. 

Uiteindelijk wilt u een goed resultaat en dat is nou net de passie van Anna de Graaff. Een tevreden klant, dat is het doel. Wij zetten graag net een stapje extra. Nog even dat telefoontje plegen, opnieuw een bezichtiging regelen, oprechte aandacht voor de brochure of nog even door onderhandelen. Wij doen ons werk met gedrevenheid.

Graag laten wij u het voordeel van Anna de Graaf Makelaars zelf ervaren. Wij zien uit naar een kennismaking!

Anna de Graaff, Martine Molenaar-de Leeuw, Janneke Van der Blonk-Wijdenes 
 
Kantoor Vestiging Anna de Graaff Makelaars

Anna de Graaff Makelaars

MEDEMBLIK

Schootsvel 2 a
1671 NW Medemblik