Mijn favorieten

Verkoop

De verkoop van uw woning is uniek en spannend. Het roept waarschijnlijk de nodige vragen op. Anna de Graaff helpt u graag. Stap voor stap doorlopen we gezamenlijk het verkooptraject!


Wat mag u van Anna de Graaff Makelaars verwachten? 

  • Een juiste vraagprijs is essentieel voor een goed verkoopresultaat. Samen bepalen we de optimale verkoopstrategie en stellen we een goede vraagprijs vast om uw woning in de markt te zetten. Hierbij hoort een sprekende en verzorgde verkoopbrochure waarin uw woning optimaal gepresenteerd wordt.

  • Als VastgoedPro makelaar presenteert Anna de Graaff uw woning optimaal op Funda.

  • Sociale media mogen en kunnen niet meer ontbreken en worden effectief ingezet om de doelgroep te bereiken.

  • Anna de Graaff besteedt oprecht aandacht aan geïnteresseerde kopers en begeleidt met passie de bezichtigingen in uw woning.

  • Als makelaar voert Anna de Graaff de onderhandelingen en houdt u continu op de hoogte van ontwikkelingen.  

  • Als er een koop is gesloten, worden de afspraken schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. Anna de Graaff neemt deze inhoudelijk met u door en begeleidt de ondertekening hiervan voor beide partijen.     

  • Anna de Graaff voert bovendien de eindinspectie uit en gaat met u mee naar de notaris.

Elke woningverkoop is uniek en vergt maatwerk. Graag leggen wij u persoonlijk uit hoe Anna de Graaff Makelaars het verschil maakt.

U kunt alle zorgen uit handen laten nemen of kiezen voor een deeldienst. Anna komt graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling en een eerlijk advies.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring