Mijn favorieten

Aankoop

Het is belangrijk te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Het zou jammer zijn als u verliefd wordt op een woning, maar de aankoopprijs van de woning niet binnen uw budget ligt. 

Wij kunnen u volledig begeleiden bij uw zoektocht. Om te beginnen stellen we samen met u vast aan welke persoonlijke wensen de woning dient te voldoen. Het type woning, de woonplaats en woonomgeving, de voorzieningen in de woonomgeving en de prijsklasse zijn bijvoorbeeld belangrijke zaken om een goede selectie te kunnen maken. Natuurlijk wilt u ook weten wat onze dienstverlening precies inhoudt en wat de kosten zijn. In een persoonlijk gesprek op ons kantoor of bij u thuis nemen wij uitgebreid de tijd om alle aspecten met u door te nemen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en willen deze kennis graag voor uw belang inzetten. Dat betekent ook dat wij van elke woning globaal de bouwkundige staat kunnen beoordelen en zonodig advies kunnen geven over het onderhoud en de verbouwingsmogelijkheden.

Kortom, wij kijken naar alle zakelijke aspecten, terwijl u alle tijd kunt besteden aan het gevoel dat u bij de woning heeft.

De werkzaamheden die door Anna de Graaff Makelaar worden verricht op een rij: 

  • Het vaststellen van de aankoopmogelijkheden. 
  • Het gericht zoeken naar een woning.
  • Het in overleg met u plannen van bezichtigingen. 
  • Het namens u onderhandelen over de koopprijs van de woning en het onderzoeken van alle bouwkundige, bestemmingstechnische en juridische aspecten. 
  • Het doornemen en laten ondertekenen van de koopovereenkomst. 
  • De administratieve afwikkeling van uw aankoop. 
  • Het coördineren van de taxatie van de woning ten behoeve van de financiering van de aankoop. 
  • Het uitvoeren van een inspectie c.q. afschouw voorafgaand aan het notarieel transport. 
  • U kunt natuurlijk ook gebruik maken van delen van onze werkzaamheden. U zoekt bijvoorbeeld zelf uw woning en neemt ons pas mee als u deze gevonden heeft. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat wij alleen de koopakte met bijlagen voor u beoordelen. Zo`n deeldienst kan voor u financieel extra aantrekkelijk zijn.
Vraag eens vrijblijvend naar onze tarieven.

 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring