Referenties

MEDEMBLIK>

Dankzij de hulp van Anna, die een heel realistisch beeld schetste, is de verkoop van ons huis goed en snel verlopen.
Erna en Robin

 

medemblik

ENKHUIZEN>

Zowel met de aankoop alsmede de verkoop van mijn woning in Enkhuizen heeft Anna mij uitstekend geholpen. Haar transparante manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren, en heeft geresulteerd in een snelle verkoop.

Ik zal haar zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Danielle Deen

 

enkhuizen

MEDEMBLIK>

Wij hebben ons huis gekocht via Anna de Graaff. Wij waren zeer tevreden over haar deskundigheid en professionaliteit. Wij waren nl al jaren aan het zoeken naar een huis die aan onze wensen voldeed. In al die jaren was er geen makelaar geweest die pro-actief een huis aan ons aanbood. Doordat Anna goed naar onze wensen had geluisterd, kwam zij met het perfecte huis aan de Parklaan. Niet alleen de mooie kanten liet Anna zien, maar ook de kanten die nog wat meer aandacht nodig hadden. Door deze manier van werken was ons besluit om de bestaande woning ook te laten verkopen door Anna.

Ook in de verkoop van ons huis aan de Westersingel zagen wij de professionaliteit van Anna. Een reëele vraagprijs, goede foto’s en aandacht voor zowel de plus als de minpunten van ons huis. Daarnaast ook een duidelijke opdracht wat van ons als verkopers werd verwacht. Afspraken werden nagekomen en Anna was altijd goed en snel bereikbaar voor de vragen die wij hadden. Ons huis was binnen vier weken verkocht. Maar het bord dat onder voorbehoud de woning is verkocht, is nooit geplaatst. De reden hiervan is dat zolang de ontbindende voorwaarden nog niet zijn verstreken het ook altijd nog mis kan gaan. Een bord onder voorbehoud schrikt potentiële kopers af. Anna gaat voor het belang van haar klanten en niet voor haar commerciële belang.

Kortom wij zouden Anna de Graaff zeker aanraden als makkelaar. Wij hebben hier geen seconde spijt van gehad.
Mark Veenstra en Yvonne Buwalda

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Voor ons was jij de beste makelaar die we konden wensen, naast dat je een hele leuke spontane vrouw bent, vonden we je oprecht, geïnteresseerd en zeer realistisch. Je had super goede tips die wij ter harte namen, en ze werkte! Je gaf altijd antwoord binnen een paar uur op vragen! Je had super snel onze koper gevonden en liet direct jouw indruk aan ons weten bij bezichtigingen. Kortom een top vrouw en kundig makelaar.

Kortom een top vrouw en kundig makelaar.
Jente en Miranda

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Eind 2017 hebben wij, in een nogal aparte aan/verkoop met overburen, een huis aangekocht bij Anna. Tegelijkertijd hebben wij ook ons huis verkocht via Anna. We hebben meerdere makelaars uitgenodigd, maar een goed gevoel gaf uiteindelijk de doorslag om voor Anna te kiezen. Een constructie waar wat druk achter zat aan beide woningen, maar hier weet Anna prima mee om te gaan en goed te begeleiden. Ons huis is binnen 2 weken verkocht, op de eerste open dag. Al met al zijn we zeer tevreden over het werk van Anna, haar tijden wanneer ze te bereiken is en de snelheid van afhandeling. 

Mocht een volgende keer zich voordoen, bellen we je weer Anna! 
Barry en Loes

 

medemblik

OPPERDOES>

De begeleiding in de verkoop van onze woning door Anna is perfect verlopen. Tijdens de voorbereidingen kwam zij met goede adviezen over onze woning om deze klaar te maken voor de verkoop. De foto’s zijn professioneel gemaakt en wat waren we trots op het eindresultaat! Al na 3 dagen de eerste biedingen. Voor de begeleiding hierbij nam Anna de tijd voor ons en konden we haar zoveel bellen als we wilden. Anna is vriendelijk en betrokken, maar daarnaast ook duidelijk, scherp en zakelijk. Dat kun je bij de verkoop van je woning echt goed gebruiken.

We bevelen Anna aan iedereen aan.
Emiel & Anja Ippel

 

opperdoes

MEDEMBLIK>

We hebben zowel onze woning in Medemblik verkocht als de nieuwe woning in Wieringerwerf aangekocht via Anna. We zijn erg tevreden over de gang van zaken, en dat alles voor een nette prijs. Ze is altijd goed bereikbaar, dus het contact verliep gemakkelijk. Als we iets wilden weten konden we altijd even bellen of een appje sturen. De verkoop was vrij snel rond, en ook bij de aankoop heeft ze ons van goed advies voorzien. Wat wij fijn vonden t.o.v. grote makelaarskantoren is het persoonlijk contact, dat niet alleen maar altijd over de woning hoefde te gaan. Anna regelt alle zaken zelf, en is dus ook altijd goed op de hoogte van wat er speelt. Kortom, zeer tevreden! 

Groetjes,
Iris & Willem

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Toen wij vorig jaar maart plannen kregen om ons huis te gaan verkopen, zijn we gaan kijken welke makelaar het best bij ons en onze wensen paste. Na een kennismakingsgesprek en wat emails over en weer, is de keuze op Anna gevallen en dat is succesvol gebleken. Na het plaatsen van het verkoopbord heeft het welgeteld 4 dagen geduurd voor de koop rond was. De communicatie (app, telefoon, mail) verliep erg prettig en we kregen snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Al met al erg tevreden over de samenwerking.

Groeten,
Marcel en Ellen van Sluis

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Anna heeft ons vakkundig geholpen met verkoop en taxatie, wij zijn erg tevreden met de geleverde diensten.

Met vriendelijke groet,
Fam. Dijkman

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Bekendheid met de buurt, de stad en de regio heeft ons doen besluiten met Anna de Graaff in zee te gaan. Met als resultaat dat ons huis binnen twee weken was verkocht. Kundig, goed bereikbaar en snelle service zijn Anna’s pluspunten.

We bevelen Anna de Graaff dan ook van harte aan!
Marc & Rick

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Nadat we een huis hadden gezien, hebben wij Anna de Graaff gebeld voor bemiddeling. Zij gaf duidelijke uitleg, wat nu de stappen zijn die we zouden moeten volgen. Ook bracht zij ons in contact met een financieel adviseur. Ze ging met ons mee om het huis te bekijken en was dan ook heel duidelijk wat te doen. Ook waar we op moesten letten. Het contact verliep ook heel prettig, en vlug. Als er iets was kon je altijd bellen of een appje sturen, je kreeg dan ook al snel antwoord. Al met al, is alles heel snel verlopen van de koop van ons nieuwe huis, en de verkoop van ons huis.

Groetjes,
Miranda, Fred en Jurre

 

medemblik

OPPERDOES>

Heel prettige samenwerking, goede adviezen in de voorbereiding waardoor een snelle verkoop wordt gerealiseerd.

Met vriendelijke groet,
Rik Janmaat

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Toen wij het idee kregen om ons huis te gaan verkopen hebben we Anna uitgenodigd voor een taxatie. Hierbij hadden we direct een zeer goed gevoel en een klik, dus de verkoop van ons huis hebben we bij Anna neergelegd. Ons huis is binnen 1 week verkocht, en gedurende het hele traject heeft Anna ons zeer goed geholpen voor alle zaken en vragen die wij hadden. Tevens heeft ze de nodige zaken geregeld voor ons nieuwe huis.

Anna, heel erg bedankt en wij raden je zeker aan voor andere (ver)kopers.
Martin en Miriam van Eig

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Mijn leuke woning binnen een dag verkocht met Anna de Graaff!! De klik was direct goed, heb wel vaker met makelaars te maken gehad, maar dit voelde heel vriendelijk en gezellig... We hebben samen foto's gemaakt met heel veel lol.... En het resultaat is natuurlijk top!!

Een aanrader om je huis met Anna te verkopen!!!
Silvia Luyten

 

medemblik

Opperdoes>

Toen we ons huis wilde verkopen hebben wij voor Anna gekozen omdat zij, naar ons idee, veel kennis had van deze regio. Anna werkt snel, komt haar afspraken na, staat voor je klaar. De verkoop ging snel en voorspoedig. Bij de aankoop van ons nieuw huis heeft zij vakkundig begeleid en geholpen. Anna, we bedanken je voor je tijd en inzet, je ongedwongen manier van handelen.

We kijken terug op een hele fijne samenwerking waarbij wij nu kunnen gaan genieten op ons nieuwe stekkie.
Arnold en Esther.

 

medemblik

Opperdoes>

Als verkoop- en aankoopmakelaar heeft Anna ons zeer goed geholpen. Voor vragen konden we altijd bij haar terecht. Ook tijdens de afwikkeling van het hele proces (verkoop en aankoop van het huis), is het fijn dat zij alle zakelijke zaken ons uit handen heeft genomen.

We zijn erg tevreden over Anna.
Groetjes Geurt en Fardo Trompetter

 

medemblik

Wervershoof>

Wij wilden graag onze woning verkopen. Dan ga je op zoek naar een makelaar die bij je past. We hebben twee makelaars uitgenodigd om mee in gesprek te gaan. Een van die makelaars was Anna de Graaff. Via via waren wij met haar in contact gekomen. Anna heeft ons huis bekeken en ons goed voorgelicht. De prijs en de marktwaarde kon ze ons goed meegeven. Ons huis is binnen 4 weken verkocht. Het verkoopbedrag zat heel dicht bij de vraagprijs!

Wij kunnen Anna zeker aanbevelen. Ze is deskundig en altijd bereikbaar voor vragen of overleg!
Ellen Pieterse en Nic de Jager

 

medemblik

MEDEMBLIK>

Ik wilde even reageren op de verkoop van ons huis. Het eerste contact en de uitleg van je werkwijze is ons heel goed bevallen. Je was duidelijk en ook je bereikbaarheid, als we vragen hadden was top! Het huis was na 6 weken al verkocht en daarom konden wij het appartement kopen wat we op het oog hadden.

Onze hartelijke dank voor alles.
Cor en Franca Engelen

 

medemblik

ABBEKERK>

Nadat wij in Twisk ons droomhuis te koop zagen staan bij Anna de Graaff was het voor ons al snel duidelijk dat we ons huis in Abbekerk via Anna wilden verkopen. Na een spannende periode was het na 9 maanden zover dat ons huis was verkocht. Door goede bemiddeling van Anna was het voor ons toen mogelijk de volgende stap zetten en konden we ons droomhuis in Twisk aankopen. Wij hebben in deze periode een zeer prettig contact gehad met Anna en ze heeft ons met adviezen ter zijde gestaan.

Mochten we ooit nog een makelaar nodig hebben (we willen hier alleen niet meer weg) zullen we zeker weer Anna de Graaff in de armen nemen.
Ruud en Saskia de Haan

 

abbekerk

MEDEMBLIK >

Naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel om de verkoop van onze woning door jou te laten begeleiden. Het was voor ons een groot pluspunt dat je alles zelf regelt en je dus ook altijd op de hoogte bent van wat speelt. Dat bleek een goede zet. Dankzij jouw tips adviezen (andere bank in de woonkamer) en de mooie foto's waar je echt tijd voor hebt genomen (rekening houdend met het juiste weer) hadden we meteen in de eerste week al een aantal kijkers! De bezichtigen in die eerste week leidden al meteen tot een aantrekkelijk bod. We hadden nooit verwacht dat we ons huis zo snel zouden verkopen! Ook in het aankoop traject van onze nieuwe woning heb je ons super geholpen en waardevolle adviezen gegeven.

Wij willen je aan iedereen aanbevelen; je betrokkenheid, bereikbaarheid en flexibiliteit hebben we als zeer prettig ervaren!
Bedankt! Gideon en Moïra

 

medemblik

WIERINGERWERF >

Anna heeft ons geweldig goed geholpen met de aankoop van onze woning in Wieringerwerf. Ze is goed bereikbaar en komt altijd haar afspraken na. Met haar nuchtere kijk op de aankoop van een woning en haar goede contacten heeft ze ons een hoop zorgen uit handen genomen en problemen bespaard. De hele aankoop kon binnen een paar weken worden afgerond.

Met vriendelijke groet, Johan Willemsen en Judith Goverse

 

Wieringerwerf

OPPERDOES >

Anna de Graaff (makelaar) heeft zeer goede kennis van de lokale huizenmarkt. Ook beschikt zijn over een groot netwerk in de regio waar zij op terug kan vallen. Haar werkwijze is zeer efficiënt en professioneel. Ons huis was binnen drie weken verkocht! Wat wenst iemand nog meer als je je huis snel wilt verkopen voor een marktconforme prijs?

Wij zijn meer dan tevreden met haar advies en afhandeling van de verkoop en kunnen Anna de Graaff dan ook met een warm hart aanbevelen voor al uw makelaars werkzaamheden!

Jeroen van der Goot

 

Opperdoes

OPPERDOES >

Alweer een jaar geleden dat we de stap genomen hebben om Anna de Graaff te vragen om ons huis waar we 18 jaar met plezier hebben gewoond te verkopen! Ze had meteen door dat het voor ons moeilijk was om afstand te doen maar we wilde graag kleiner gaan wonen dus toch maar een bord in de tuin! Anna lag als het ware een warme deken om onze schouders en pakte het rustig,meelevend en vakbekwaam aan! na 3 maanden was het verkocht! Met tevredenheid kunnen we hier op terug zien! Klasse!!

Ad en Marian Rustenburg

 

Opperdoes

BERKHOUT >

Anna is zeer professioneel en geeft een vertrouwd gevoel en geen vraag is teveel je krijg altijd een goed antwoord. Duidelijkheid staat voorop, ook na de verkoop kun je altijd nog met je vragen terecht.

Martin en Petra Steeman

 

Opperdoes

TWISK >

In september 2014 besloten wij om ons huis in Twisk te koop te zetten, maar met welke makelaar ga je dan in zee? Vrienden van ons waren heel enthousiast over Anna de Graaff. Wij hebben dan ook de stap genomen om Anna de Graaf Makelaardij de verkoop van onze woning te laten regelen. Dit resulteerde in een prettig persoonlijk contact, goed advies, altijd terugkoppeling na een bezichtiging en uiteindelijk de snelle (binnen zeven maanden) en gewenste verkoop tegen een goede prijs. Daarnaast heeft Anna de Graaff haar expertise en onderhandelingsvaardigheid ingezet om onze nieuwe woning op een vertrouwde manier en tegen een gunstige prijs aan te kopen. De hele begeleiding tot aan de afhandeling bij de notaris is geheel naar onze wens verlopen! Ondertussen wonen wij alweer twee maanden in Medemblik en genieten van onze nieuwe woning.

Anna, nogmaals bedankt voor je inzet en we zullen je zeker aanbevelen!
Groetjes, Rob en Marjon Rondhuis

 

Opperdoes

OPPERDOES >

Wij waren erg blij met je aanpak. Goede service, nette prijs en altijd goed bereikbaar voor vragen, met snel een antwoord. Geen valse belofte, maar wel snel het huis verkocht! De tv-makelaar is er niks bij!

Groeten,
Jan

 

Opperdoes

OPPERDOES >

Ons huis is mede dankzij de goede tips en aanwijzingen van Anna de Graaff in 4,5 maand verkocht. Ondanks een professionele houding is er een informele sfeer die wij als erg fijn hebben ervaren.

Anna bedankt voor alles!
Groeten Lennart, Wijna, Dion & Tygo

 

Opperdoes

SINT MAARTEN >

Na avonturen in Frankrijk met makelaars was Anna werkelijk een verademing. Ze handelt zoals je dat verwacht van iemand die je inhuurt om een belangrijke en emotionele aankoop te doen, ze is duidelijk, luistert, handelt, altijd bereikbaar en heeft er ook veel plezier in, alleen jammer dat we niet zo vaak huizen kopen. Als het aan ons ligt dan verhuizen we even niet maar een volgende keer huren we Anna zeker weer in.

Hier alles verder ok, nog altijd content.

Groeten en tot hoorns!
René Verweij

 

Sint Maarten

MIDWOUD >

Eind november 2014 besloten we dat we ons huis in de verkoop zouden doen. Nu, half maart 2015 wonen we alweer 3 weken in onze tijdelijke huisvesting in Hauwert in afwachting tot ons nieuwe huis klaar is. Dit alles dankzij onze makelaar Anna. We hebben de afgelopen periode, ondanks de hectiek, als positief ervaren. Onze gesprekspartner, en steun was onze makelaar. Naast dat ze adequaat handelde en de afspraken stipt nakwam was ze ook een plezierig mens in de omgang met humor en ideeën. Zelfs de kopers van ons huis waren erg gecharmeerd van haar vanwege haar optreden, presentatie en adviezen. Een minpuntje: een huis verkopen binnen 10 dagen is niet normaal (grapje).

Nogmaals Anna, bedankt en we zullen je zeker bij anderen aanbevelen.
Sabina en Piet Valk

 

Midwoud

OPPERDOES >

Bij het kopen van ons huis hebben wij Anna ingeschakelt voor hulp en advies omtrent de aankoop van ons eerste huis. Anna heeft ons goed geholpen en is betrouwbaar,informatief en heel behulpzaam. Voor een kort overleg konden we zo even op kantoor langs komen. En bij vragen konden we altijd contact opnemen! Anna heeft ons geholpen ons mooie paleisje te kopen voor een goede (lagere) prijs!

Anna nogmaals, bedankt voor de goede hulp.
Groetjes Richard & Tara Zwier

 

Opperdoes

MIDWOUD >

Als je op zoek gaat naar je droomhuis, dan raak je soms overweldigd door het aanbod en de mogelijkheden. Een makelaar als Anna zet je dan weer even met beide benen op de grond. “Vergeet je doelstelling niet, laat je niet verleiden door dat mooie huis als de locatie niet goed is – en andersom. Kijk vooral naar de potentie van het huis en het kavel, eventueel na een verbouwing.” En niet onbelangrijk: ze biedt hulp bij het budgetteren, want na de aanschaf heb je ook te maken met onderhoud en wellicht verbouwingen. Een huis kopen is een hele stap, die moet je weloverwogen maken en dan is het fijn om een makelaar met visie te hebben. Een makelaar die oog heeft voor de toekomst, zowel voor jou als bewoner, als voor het huis in zijn omgeving. Anna is zo’n makelaar, die niet vóór je werkt, maar sámen met je werkt. En mijn droomhuis is er!

Iris

 

Opperdoes

TWISK >

Op advies hebben wij, voor ons eerste koophuis, een aankoopmakelaar erbij betrokken. We zijn erg tevreden over Anna. Ze heeft ons een goed advies gegeven en ze was erg informatief. Ook tijdens de afwikkeling van het proces, dat wij nog niet eerder hadden meegemaakt, heeft Anna alles goed voor ons geregeld.

Anna bedankt!
Groetjes Mark en Lisa

 

Opperdoes

OPPERDOES >

24 april 2013 besloten wij ons huis te koop te zetten. We hebben gekozen voor Anna de Graaff makelaardij omdat zij voor ons bekend is. Zij woont op het dorp en kent dus alle ins en outs van de bewoners en hun huizen. Anna komt heel relaxet, betrouwbaar, accuraat en degelijk over. Binnen een jaar is ons huis verkocht dankzij alle eigenschappen die wij genoemd hebben. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij een heel juiste keuze gemaakt hebben om met Anna de Graaff in zee te gaan.

Nogmaals Anna, bedankt!
Vriendelijke groeten,

Rob en Dianne

 

Opperdoes

MEDEMBLIK/KAAPSTANDER >

Daadkrachtig, duidelijk, informatief en snel schakelend zijn woorden die bij jou passen. Toen je de verkoop van ons appartement aanging, zei je je uiterste best te zullen gaan doen. En je hebt woord gehouden!

Tineke (en Kees)

 

Opperdoes

GROOTEBROEK >

In augustus hebben wij Anna benaderd omdat we in een woning waren geweest, waar we een goed gevoel bij hadden. Nadat we met Anna hebben gekeken in die woning hebben we samen een plan gemaakt voor aankoop van de nieuwe woning en verkoop van onze “oude woning”. We vonden het erg prettig dat Anna een realistisch beeld schetste over de aan- en verkoopkansen van de woningen. Anna heeft in eerste instantie de onderhandelingen gevoerd ivm aankoop. Vervolgens heeft ze de onderhandelingen gevoerd ivm verkoop van de “oude” woning. Het aan- en verkooptraject heeft ongeveer een half jaar geduurd. Anna is communicatief sterk en creatief in het zoeken naar oplossingen. Wij waren erg blij met haar.

Wendy en Ruud Bakker

 

Opperdoes

WINKEL >

Bij intresse in een bedrijfspand in winkel, kwamen wij in contact met Anna die het in de verkoop had. Vanaf het begin tot de dag van aankoop, en nog ruim daarna bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Niets was haar teveel.

Namens de Familie Braak hartelijk dank

 

Opperdoes

OPPERDOES >

'Nadat we een mooie stek op het oog hadden, hebben we Anna ingeschakeld als aankoopmakelaar. Anna is oprecht en betrouwbaar. Ze probeert het beste eruit te halen, maar blijft realistisch. Daarnaast let ze op details waar je zelf niet aan denkt. Als koper ben je niet altijd even objectief en dan is het fijn als je iemand aan je zijde hebt die ervaring en kennis van zaken heeft. Dit heeft in ons voordeel gewerkt, we hebben er geen spijt van gehad'.

Groetjes Mirelle

Opperdoes

MEDEMBLIK >

De goede contacten en adviezen waren natuurlijk voor ons ook belangrijk. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. En dat was zeer bevredigend, in betrekkelijk korte tijd is ons huis verkocht.

Misschien wel de beste aanbeveling voor een makelaar/adviseur in een moeilijke markt.
Groetjes, Hans & Ria Beima

Waterborg

MEDEMBLIK >

Anna heeft mij uitstekend geholpen bij aankoop van een huis. Prettig contact. Duidelijk, meedenkend, goed in communicatie en komt gegarandeerd alle afspraken na. Ik ben zeer tevreden.

Groet, Nanne

Trompetter

DEN HELDER >

Ik vind dat je mij heel goed geholpen met het kopen van een huis. Had eerder een ander huis op het oog, maar je adviseerde mij toch nog even verder te kijken omdat dit huis toch veel gebreken had. Achteraf ben ik daar ontzettend blij mee omdat ik nu een veel beter huis gekocht heb. Dit is het eerste huis wat ik koop en je heb mij heel goed geholpen met de onderhandelingen.

Hartstikke bedankt!
Groetjes Jean Michel

Den Helder

HOORN >

Wij vonden Anna de Graaff zeer deskundig, uiterst betrokken en ze reageerde - niet onbelangrijk in de hectiek van het huizenkopen - steevast razendsnel! Kortom: een dijk van een aankoopmakelaar.

Michiel en Gemma

Hoorn

JULIANADORP >

We waren/zijn zeer blij met anna, ze is goed geinformeerd in haar vak. Ze is betrouwbaar en alert in haar werk. Voor ons is de aankoop top verlopen. Bij de verkoop van mijn huis heb ik een paar goeie tips van Anna gehad waardoor mijn huis snel verkocht werd in deze gekke tijd.

Groet, Tjomme en Shirley

Tjomme

OPPERDOES >

Anna heeft ons enorm geholpen met het verkopen van onze woning op de balk. Wij waren heel blij met de mogelijkheid van een deelovereenkomst, Wij zouden een koper zoeken en Anna deed de bezichtiging en regelde het koopcontract. Anna is enthousiast, is altijd bereikbaar voor vragen, heeft goed advies, werkt snel en volgens afspraak. En... huis verkocht in drie weken tijd, helemaal super. Ook helpt ze ons met ons nieuwe woning op de Gouw.

Anna bedankt en veel succes in de makelaardij!

De Groeten van,
Marc en Annelies Druijf - Mazereeuw

De Balk

OPPERDOES >

Bedankt voor de fijne samenwerking bij de aankoop van onze nieuwe woning en daarna de verkoop van onze oude woning. Je gaf goed advies en was altijd bereikbaar. Dit hebben we zeer gewaardeerd.

We zullen je daarom ook bij iedereen aanbevelen!

Groetjes,
Jaco & Paula

trompetter

PURMEREND >

Wij zouden zelf de koop van ons nieuwe huis doen, maar we werden toch wat onzeker en wilde niet onnodig veel geld uitgeven. Via onze hypotheekadviseur kregen we de tip om contact op tenemen met Anna. Dit hebben we gedaan en was heel prettig.

Ze ging gelijk voor ons aan de slag en was erg flexibel in haar tijden. Ze heeft ons door de hele koop van ons huis geleid, van taxatie tot onderhandeling met de bewoners. Bij het krijgen van de sleutel hadden we een heel goed gevoel aan alles overgehouden. En dat is nu een ruim een jaar later nog steeds zo.

Succes verder met je bedrijf en nieuwe site!
Groetjes, Maartje

Purmerend

OPPERDOES >

Het bevalt ons super hier op de Hogewerf. We zijn nu helemaal klaar, het heeft dus wat maandjes geduurd. Maar het is helemaal ons thuis geworden, zoals wij het in gedachten hadden zo is het ook geworden...

Wij willen je via deze weg ook nog bedanken voor de begeleiding tijdens de aankoop van onze woning. Vooral tijdens de bezichtiging van de woning vonden wij het prettig dat jij daarbij was, om toch op bepaalde punten te letten. Waar wij in eerste instantie niet op gelet zouden hebben.

Fijn vonden wij het ook dat je voor ons het bod hebt uitgebracht en verder hebt onderhandeld. Dit was voor ons de eerste keer samen een huis kopen en het is allemaal goed verlopen.

Bedankt hiervoor!
Groetjes, Edwin & Irene

Opperdoes

‘t ZAND >

Toen ik vorig jaar, na mijn scheiding, op zoek moest naar een andere woning viel mijn oog op een leuke hoekwoning in ’t Zand. Ondanks dat ik meteen wist dat dit het huis van mijn dromen was, vond ik toch verstandig om advies te vragen aan een aankoopmakelaar.

Laten we eerlijk zijn: het huis van mijn dromen moet uiteindelijk niet een miskoop blijken te zijn. Anna heeft mij goed begeleid. Ze wees mij kritisch op de nadelen van het huis, kwam met goede alternatieven en ook nadat het voorlopig koopcontract getekend was, kon ik met al mijn vragen bij haar terecht.

Inmiddels woon ik er een jaar en is mijn huis echt helemaal naar mijn zin. Elke dag loop ik trots door mijn eigen droomhuis en bedenk ik dat ik blij ben dat ik vorig jaar dit huis gekocht heb, met behulp van Anna.

Groeten,
Saskia

tzand