Aankoop

VOORDEELPAKKET € 1.250,- >

Zelf een woning gevonden, maar dan? Anna helpt u een juiste beslissing te nemen. Zij gaat met u mee de woning bekijken. Ze wijst op gebreken en praktische zaken en adviseert over een bouwkundige keuring. Vervolgens onderzoekt ze op basis van haar ervaring, deskundigheid en informatiebronnen die voor particulieren ontoegankelijk zijn of de vraagprijs in verhouding staat tot de marktwaarde van het huis. Ze controleert de juridische aspecten en bij een appartement kijkt ze ook naar de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren (VVE). Ze voert de onderhandelingen met de verkopende partij, controleert de koopakte en is aanwezig bij de oplevering en de overdracht bij de notaris. Deze aanbieding is op basis van no-cure-no-pay voor de eerste twee bezichtigingen. Mocht er na deze twee bezichtigingen geen koopovereenkomst zijn gesloten, dan geldt er voor de derde en eventuele volgende bezichtigingen een extra tarief van € 80,- inclusief BTW per bezichtiging.

ZOEK & AANKOOPPAKKET € 1.495,- >

Het huizenaanbod is groot en onoverzichtelijk. Dat maakt het zoeken vaak lastig en tijdrovend, zeker als u niet bekend bent in de regio. Anna neemt u het speurwerk graag uit handen. Zij zoekt voor u de hele markt af om voor u de juiste woning te vinden. Via de mail krijgt u van geschikte woningen direct de gegevens toegezonden. Wilt u een woning bezichtigen, dan regelt zij daarvoor een afspraak en gaat het traject vervolgens hetzelfde als bij het voordeelpakket.

TOTAALPAKKET € 1.895,- >

Met dit pakket neem Anna u alles uit handen. Van het zoeken van de woning, het bekijken van de juridische en bouwkundige aspecten, de onderhandeling tot en met de overdracht bij de notaris. In dit pakket zijn ook begrepen de kosten van een bouwkundige keuring en een onbeperkt aantal bezichtigingen.

AANKOPEN >

Huizenkopers nemen te weinig een aankoopmakelaar in de arm. Zij denken vaak dat de makelaar van de verkoper ook hun belangen behartigt. Een woning is de grootste aankoop van je leven. Er komt een heleboel bij kijken: zowel op financieel, juridisch als bouwkundig gebied. Omdat Anna niet emotioneel betrokken is, kijkt zij met een frisse blik naar de situatie. Door het inschakelen van een professional voldoe je als koper aan de wettelijke onderzoeksplicht. Dat kan veel ellende besparen!

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw